Πολιτική Επιστροφών

Στόχος μας είναι να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, παραδίδοντας φρέσκα λουλούδια, σε άριστη κατάσταση, στην ώρα τους.

Φρεσκάδα και ζημιά
Οι παραγγελίες λουλουδιών μας θα αποστέλλονται συχνά σε μορφή μπουμπουκιού που σημαίνει ότι θα διαρκέσουν περισσότερο στον παραλήπτη. Ενώ τα λουλούδια μας συσκευάζονται προσεκτικά για να διασφαλίσουμε ότι θα φτάνουν τόσο φρέσκα και όμορφα όσο όταν μας άφησαν, σε ορισμένες περιπτώσεις (και για λόγους που δεν ελέγχουμε) μπορεί να καταστραφούν κατά τη μεταφορά. Εάν λάβετε λουλούδια που δεν φαίνονται φρέσκα ή είναι κατεστραμμένα, επικοινωνήστε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών στο info@secretgarden.gr για να μας ενημερώσετε.

Εάν τα λουλούδια δεν πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε θέσει, θα σας δώσουμε την επιλογή μιας δωρεάν αντικατάστασης στην επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία παράδοσης ή επιστροφή χρημάτων. Λάβετε υπόψη ότι θα χρειαστεί να μας στείλετε με email μια φωτογραφία των κακής ποιότητας ή κατεστραμμένων λουλουδιών εντός 24 ωρών από την παραλαβή, προκειμένου να δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση. Εάν σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστρέψουμε ολόκληρο το ποσό εντός 3 εργάσιμων ημερών. Λάβετε υπόψη ότι οι τράπεζες ενδέχεται να χρειαστούν επιπλέον 3-5 ημέρες για να επιστρέψουν το ποσό στην κάρτα σας. Αυτό δεν θίγει τα θεσμοθετημένα δικαιώματά σας σχετικά με κατεστραμμένα, ελαττωματικά ή εσφαλμένα παραδοθέντα αγαθά.

Εάν έχετε παραγγείλει αξεσουάρ από εμάς και δεν είστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν, επικοινωνήστε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών στο info@sescretgarden.gr για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

Μη παράδοση
Ενώ λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα για να βεβαιωθούμε ότι τα λουλούδια μας παραδίδονται, μερικές φορές συμβαίνουν λάθη. Εάν δεν παραδώσουμε την παραγγελία σας (δηλαδή εάν τα λουλούδια σας δεν έχουν φτάσει την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης) είτε θα σας στείλουμε δωρεάν αντικατάσταση την επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία παράδοσης ή θα σας επιστρέψουμε την πλήρη τιμή της παραγγελίας σας εντός 3 ημερών. Λάβετε υπόψη ότι οι τράπεζες ενδέχεται να χρειαστούν επιπλέον 3-5 ημέρες για να επιστρέψουν το ποσό στην κάρτα σας.

Επιστροφές
Παρακαλούμε κατανοήστε ότι λόγω της ευπαθούς φύσης των λουλουδιών, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές για αυτά τα προϊόντα. Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε αξεσουάρ, μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία υποβάλατε την παραγγελία σας και θα σας επιστρέψουμε την τιμή που πληρώσατε για τα προϊόντα μαζί με το τυπικό κόστος παράδοσης για αυτά τα προϊόντα. Θα χρειαστεί να πληρώσει τυχόν έξοδα που σχετίζονται με την επιστροφή των προϊόντων.